Veçoritë


All the features to supercharge your restaurant

Menaxhim i njësuar nga fillimi në fund

WooshFood është një zgjidhje tërësore menaxhimi restorantesh e krijuar për të sistemuar dhe thjeshtuar çdo aspekt të drejtimit të një biznesi të suksesshëm ushqimor.

Nga sistemi ynë i porositjes në internet dhe porositjes në tryezë, deri te marrja në dyqan dhe dorëzimi në vend, si dhe Woosh Kerbside, WooshFood ka gjithçka që ju nevojitet për ta mbajtur restorantin tuaj në punë precizioni.

Table Ordering

WooshFood | Veçoritë e Woosh

The QR code will allow customers to access your menus without having any contact with staff, making it easier for you and more efficient!

Pick Up

WooshFood | Veçoritë e Woosh

By giving your customers the option to order ahead, you can reduce crowding at your store and give them a better ordering experience.

Delivery

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Reduce dependency on delivery aggregators and own your customer data. You can use your own staff or any of the integrated 3rd party delivery service providers.

Woosh Kerbside

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Your customers can pre-order from home or work, arrive, park, identify park location, remain their car. They enjoy delivery by your staff. Great for parents with kids or busy people on the go.

Përfitoni nga një sërë veçorish që ndihmojnë pronarët e restoranteve të ripërcaktojnë të gjithë biznesin e tyre

Drejtojeni thelbin e aktiviteteve të restorantit tuaj me aplikacionin praktik të internetit WooshFood. Mbajini proceset të organizuara me një ndërfaqe paneli kontrolli për navigim të lehtë.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Merrni njohuri për zgjidhjet e duhura të personelit. Riorganizoni planifikimin e punonjësve dhe menaxhoni listëpagesat.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Oversee restaurant inventory management. Monitor and coordinate payments and accounting.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Qëndroni në linjë - hapini statistikat në kohë reale me platformën tonë. WooshFood ju lejon të monitorini performancën në mënyrë që të mund të merrni vendime strategjike sipas të dhënave aktuale që rrisin funksionimin e brendshëm të restorantit tuaj.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Stay on top of important details and events with convenient task management tools.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Ofroni një përvojë ngrënieje të paharrueshme dhe pa telashe

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Digital Menus

Përmirësoni përvojën e porositjes së klientit me meny vizuale, interaktive dhe digjitale të personalizuara për secilin përdorues.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Payment Gateway

Klientët përfitojnë metoda praktike pagese nga interneti - pa kontakt dhe pa para në dorë. Paguani me karta debiti, karta krediti, ndërfaqe të njësuar pagese (UPI) dhe portofola digjitalë.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Delivery Fleet Solution

Përfitoni nga ofertave të përmirësuara të shërbimeve përmes aksesit në rrjetin tonë të ofruesve kryesorë të shërbimeve të dorëzimit në vend.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

POS + Kitchen Video Display System SaaS

Rrisni efikasitetin në të gjithë funksionimin e restorantit tuaj me teknologjinë e integruar të resë kompjuterike. Përballoni ritmin e porosive të klientëve dhe menaxhimin e inventarit, si dhe optimizoni performancën e biznesit tuaj.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Offers Module

Realizoni besnikëri të klientëve dhe përfitoni kthimin e tyre me kode promocionale për oferta speciale.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Loyalty & Feedback

Ruani besnikërinë e klientit me një program shpërblimesh dhe përfitimesh. Jepuni zgjidhje shqetësimeve dhe fitoni njohuri të vërteta falë vërejtjeve të drejtpërdrejta të klientëve.

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Marketing Tools

Personalizoni komunikimin e drejtpërdrejtë me klientët nëpërmjet mesazheve të personalizuara të marketingut dhe aftësive të integruara të CRM.

Talk to us and find out more about what we have to offer.

Pse të zgjidhni Woosh?


Zgjidhje fleksibël për menaxhimin e restoranteve për të përmbushur nevojat tuaja

Pack 1


 • Secure Hosting (Data & Website)
 • Order+Pay and Scan QR Code at Table, Pickup and Kerbside to Cut the Que, Own Rider Delivery
 • Loyalty/Marketing Platform
 • Customer Feedback/Survey Management
 • Dashboard Analytics Reporting

Pack 2


 • POS + KVS + Printer Software
 • Hubbing Tool
 • Automated transfer of orders to KVS or Printers
 • Module for operations excellence solutions
 • Table Bookings/Reservations

Pack 3


 • HR Staff Management
 • Inventory Management
 • Accounting
 • Reports

Mjetet e marketingut

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Statistikat për klientët

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Fushata e SMS-ve

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Marketing me email

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Marketingu në mediat sociale

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Angazhimi i automatizuar i klientëv

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Programet e besnikërisë të mundësuara nga Woosh

WooshFood | Veçoritë e Woosh

Anketat e klientëve