Rreth nesh


Our shared passion. One impactful solution.

WooshFood është një ekip ishdrejtuesish restorantesh dhe hotelierësh të cilët kanë punuar prej vitesh në sektorin ushqimor. Ne jemi të pasionuar për atë që bëjmë dhe e kuptojmë, drejtpërdrejt, se me çfarë përballeni. Kjo është arsyeja pse krijuam WooshFood, duke e pajisur platformën tonë me veçoritë më të fundit dhe më novatore për një lidhje konstante ndërsa shtyjmë më tej evoluimin e përvojave në ushqim dhe pije.

Ekipi drejtues

WooshFood | Rreth nesh

Peter Rodwell

Peter-i është një legjendë në sektorin e ushqim-pijeve dhe të shitjes. Përvoja e tij shtrihet në mbi 40 vjet, duke përfshirë drejtimin operativ si drejtues i McDonald 's në rajonin e APMEA. Aktualisht, Peter-i është drejtor i përgjithshëm aktiv për Gong Cha Group & Pizza Hut Australia. Përveç kësaj, Peter-i ka themeluar Launcho Ventures, një studio sipërmarrjeje me qendër në Singapor e fokusuar në ngritjen e kompanive të mëdha dhe krijimin e impaktit.

WooshFood | Rreth nesh

Allan Taylor

For over 20 years, Allan has been in the business development field for SaaS companies that operate within hospitality and food and beverage sectors. His expertise lies mainly on South-East Asia as well as Greater China regions.

WooshFood | Rreth nesh

Matt Sawyer

Matt-i është drejtor menaxhues i aktiviteteve në Zelandën e Re dhe Australi. Ai ka punuar në sektorin e shërbimit ushqimor për 20 vjet, duke përfshirë përvojën në rolet kryesore në L&D pranë McDonald 's dhe si drejtor i novacionit pranë Pizza Hut Australia.